Wednesday, 27 July 2011

Kalau Dia...

Assalamualaikum readers2..
ari ni Cik Kerepek nk bagi motivasi sikit kat kaum Hawa ni sebab Cik Kerepek ada tgk2 and dgr sumthing yg xsedap mata memandang kt fb..yg Cik Kerepek tulis ni xkesah la korang nk baca ni nak tuju kat sape2 pon sebab tak keterlaluan Cik Kerepek rasa benda ni pon just utk peringatan dalam kehidupan kita..even Cik  Kerepek single lagik but Cik Kerepek rasa benda ni lah yg bawak bahtera rumah tangga yg kekal..

Wahai wanita yg disayangi,
Andai dirinya telah menjadi milik kita sepenuhnya terimalah kekurangannya..
Andai dirinya telah menjadi  kita sepenuhnya lupakanlah kesilapannya..
Andai dirinya telah menjadi kita sepenuhnya kekanglah keegoannya..
Andai dirinya telah menjadi  kita sepenuhnya utk apa kita mencari masa lalunya..
Andai dirinya telah menjadi milik kita sepenuhnya tanamlah kepercayaan..
Andai dirinya telah menjadi milik kita sepenuhnya taburkanlah kesetiaan yg abadi..
Dan andai dirinya ditakdirkan utk kita oleh-Nya bersyukurlah kerana kita adalah wanita yg dijadikan daripada  rusuk kiri seorang Adam..




Saturday, 23 July 2011

Siap!

Huh..Alhamdulillah!selesai suda aku edit benda alah ni..nampak la jugak kecantikannya disitu (cik kerepek said).aku tambah2 banner, background, tkr ape yg patut & tadaaaa......dah siap aku punye belog.ssh tawu mau bikin ini  punya belog.oke la.ekceli aku ngah boring skrg ni..nk wat report MALAS, nk kuar jenjalan ngan member2 kaki lak skt.so,aku duk je la diam2 kt umah hadoiii..oke la.aku mls nk pot pet pot pet byk2.penat!babai~~

Monday, 11 July 2011

wedding..

assalamualaikum readers2 sekalian alam..dah lama aku tak jenguk blog aku yg dah mcm sarang tikus neyh.rindu yg teramat tawu..sebab utama aku x hapdate blog aku ni of cos la sebab malas dan berukband maxis lak wat hal..okee..reason accepted!tp korang kena rajin2 la klik2 nuffnang aku tuh..tanggungjawab tu yer..kekekekek...

so,korang baca title besar2 kat atas tu mesti korang dah tau pasal kawin kan??ce teka sape yg kawin..ce teka..cik kerepek ubi kah?ouh..not yet..actually,kakakku yg come lote yg kawin..aku tukang kipas pengantin je..(istilah lain pengapit)..seronok jd pengapit tawu!hahaha...of cos la dah jdk pengapit gmbr aku ada sekali kan?suke..suke..tibe je rase nak kawin hahahahah....
jom layan gambar jap..
aku disitu...

my tok wan

my family

with photographer

4 dara pingitan



then,aku nk sambung lagik cite aku sementelah aku rajin di dalam meng'hapdate' blog nih..
masa cuti sem 2 bln nih jugak aku ditugaskan utk berkhidmat utk negara iaitu..



aku praktikal kat tmpt pusat bimbingan remaja puteri..best gak la praktikal kat sana..boleh knl dgn remaja2 Islam sekarang yg terjerumus ke dalam kancah maksiat dan telah kembali bertaubat pada-Nya..(ayat ustazah gitu)..nih gambar yg aku ngan member2 praktikal aku..

with our prof..



with our manager

oke lah..sampai sini lah aku nak merapu..penat dah..actually i feel a little bit tired because i just got a fever a few days ago..bye bye..