Wednesday, 27 July 2011

Kalau Dia...

Assalamualaikum readers2..
ari ni Cik Kerepek nk bagi motivasi sikit kat kaum Hawa ni sebab Cik Kerepek ada tgk2 and dgr sumthing yg xsedap mata memandang kt fb..yg Cik Kerepek tulis ni xkesah la korang nk baca ni nak tuju kat sape2 pon sebab tak keterlaluan Cik Kerepek rasa benda ni pon just utk peringatan dalam kehidupan kita..even Cik  Kerepek single lagik but Cik Kerepek rasa benda ni lah yg bawak bahtera rumah tangga yg kekal..

Wahai wanita yg disayangi,
Andai dirinya telah menjadi milik kita sepenuhnya terimalah kekurangannya..
Andai dirinya telah menjadi  kita sepenuhnya lupakanlah kesilapannya..
Andai dirinya telah menjadi kita sepenuhnya kekanglah keegoannya..
Andai dirinya telah menjadi  kita sepenuhnya utk apa kita mencari masa lalunya..
Andai dirinya telah menjadi milik kita sepenuhnya tanamlah kepercayaan..
Andai dirinya telah menjadi milik kita sepenuhnya taburkanlah kesetiaan yg abadi..
Dan andai dirinya ditakdirkan utk kita oleh-Nya bersyukurlah kerana kita adalah wanita yg dijadikan daripada  rusuk kiri seorang Adam..




1 comment: