Monday, 11 July 2011

wedding..

assalamualaikum readers2 sekalian alam..dah lama aku tak jenguk blog aku yg dah mcm sarang tikus neyh.rindu yg teramat tawu..sebab utama aku x hapdate blog aku ni of cos la sebab malas dan berukband maxis lak wat hal..okee..reason accepted!tp korang kena rajin2 la klik2 nuffnang aku tuh..tanggungjawab tu yer..kekekekek...

so,korang baca title besar2 kat atas tu mesti korang dah tau pasal kawin kan??ce teka sape yg kawin..ce teka..cik kerepek ubi kah?ouh..not yet..actually,kakakku yg come lote yg kawin..aku tukang kipas pengantin je..(istilah lain pengapit)..seronok jd pengapit tawu!hahaha...of cos la dah jdk pengapit gmbr aku ada sekali kan?suke..suke..tibe je rase nak kawin hahahahah....
jom layan gambar jap..
aku disitu...

my tok wan

my family

with photographer

4 dara pingitan



then,aku nk sambung lagik cite aku sementelah aku rajin di dalam meng'hapdate' blog nih..
masa cuti sem 2 bln nih jugak aku ditugaskan utk berkhidmat utk negara iaitu..



aku praktikal kat tmpt pusat bimbingan remaja puteri..best gak la praktikal kat sana..boleh knl dgn remaja2 Islam sekarang yg terjerumus ke dalam kancah maksiat dan telah kembali bertaubat pada-Nya..(ayat ustazah gitu)..nih gambar yg aku ngan member2 praktikal aku..

with our prof..



with our manager

oke lah..sampai sini lah aku nak merapu..penat dah..actually i feel a little bit tired because i just got a fever a few days ago..bye bye..

1 comment: