Thursday, 10 March 2011

~dinner or exam?~

exam oh exam..ko bikin mood aku spoil tau nak pegi dinner haisshhhh~~punye la aku ni ye-ye je bwk baju dinner bagai tup-tup ko lak wat hal incik exam oii...nak gak ko exam 8 mac eh?so kalau dah mood nak gi dinner tu lebih MAKA mood study pon otomatik kurang hahahahah....dinner kul 8 pm..eh same la ngan waktu exam..struggle jwb exam ni.alhamdulillah la tlinga aku ni bole pakai ag mase exam tu..owh shuke sgt~mase dalam exam perut aku ni dah sonok sangat nyanyi lagu korban cinta..pas exam aku terus pecut kete aku yang 5000 kuasa kura-kura tu..of cos la mase aku sampai tu aku lapar yang teramat sgt la kan..so aku ngan semangat waja nye berlari ke dewan dinner nak menyenthap..sonok nye tgk nasik putih lauk aym goreng hampeh!tapi perut aku ni call otak aku cakap aku lapar la weiii..sonok mkn nasik cam tu..wekkkk~aku duk jap je kat dinner tu coz perut aku ni dah wt hal kat tempat org ramai cam tu..owh tak senonoh ea kamu perut!aku pon pecut kete aku balik and perut aku pon dah tak wat perangai..
ni gambar yang aku sempat snap malam dinner tu..

mari gelek..
arabian style
lady in black?
member exam aku

2 comments: