Tuesday, 19 April 2011

dah tukar nama

ni aku nak wat announcemnt sikit..aku dah selamat tukar nama cik kerepek ubi dah blog aku neyh....what?why?and when?

okayh...for the what question..aku nak tukar nama..
why question..nama aku ngan cik kerepek ubi memang dah sejati sesangat(bukan sesungut).aku sedih ah rasa nak tinggal nama tu.aku rasa macam  dah couple ngan nama cik kerepek ubi..wuuuuuu~~
when..ntah le bile plak aku tepikir nak tukar nama..aku rasa nama cik bunga tu sgt menggelikan tekak aku kot..rase cam bebulu-bulu gitu nama cik bunga ahahaha...masa awal-awal blogging ni aku pakai letak je nama sebab xcited sgt..xtepikir pon nama cik kerepek ubi yg memang dah sebati ngan kehidupan aku..ouh..aku cinta padamu cik kerepek ubi hahahaahhaha.... =.='
tapi kat aku punye id still lagik guna nama cik bunga..sebab nye aku tatau nak tukar macam mana dah benda alah tu..

moral of the story: ingatilah org yg tersayang..xde kena mengena

1 comment: